úterý 9. prosince 2008

Večírek v Batalionu

I když se to ze začátku vůbec nezdálo, skončilo to vlastně docela dobře :))

Ten nevydařený start
začal tím, že byl zvukař absolutně nesympatickej, starej pán, kterýho to vůbec nezajímalo a byl absolutně neochotnej cokoliv udělat (totálně mě rozsekala jeho odpověď na mojí otázku, jestli by dal zpěvový mikrofony víc, oděvitl: No, vůbec se mi do toho nechce... ale když myslíte..." a znechuceněn došel otočit čudlíkem).
Další věc která nám situaci maličko zhoršila bylo, když jsme se jaksi s bubeníkem Fidelity jaksi špatně domluvili na tom, co vlastně
z bicích za části přivezem. Až vám někdo příště řekne, že si bere činely a vy je brát nemusíte, vězte, že však stojany na činely brát musíte. Ale každej to bral po svym a tak jsme neměli na co pověsit ty jejich činely. Takže kluci stejně museli jet znova do zkušebny. Chudáci. Tak pardon, omlouváme se, příště už se to nestane!

Po osmé už byl Batalion narván k prasknutí - tímto děkujem opět všem našim fanouškům a kamarádům, že dorazili ať už z jakékoli dálky, moc si vážíme vaší přízně.
A tak jsme začaly hrát. Nakonec si myslim, že se to povedlo, poprvý jsme zažily docela "kotel" ( i když to bylo tim stísněnym prostorem, ale pocit fakt skvělej!).
Taky bych chtěla poděkovat zbytku kapely, který mi k narozeninám věnoval mé vysněné rumbakoule zabalené v krásné, z lásky a ručně vyrobené krabici polepené "lejdynama"... Nádhera. Ale taky bych chtěla říct díky všem ostatním který přišli ( i když jsme to třeba ani nečekali). Snad jste se dobře bavili.

Těště se na leden, plánujeme akci v Brtnici a snad i v Praze...

1 komentář:

eFKa řekl(a)...

A do pozadí se samozřejmě museli vecpat konzervatoristi:D