neděle 11. ledna 2009

Včerejší oslava narozenin a náš mini-maxi koncík

Včéra to byl zajímavý den. Zajímavě to začalo už tím, že když jsme stěhovaly ze zkušebny věci do auta a auto pak vezlo nástroje a komba asi o 500 metrů dál, slečna oslavenkyně si přibouchla prst do dveří, takže jí z toho vylézala skoro kost. Nešťastná náhoda.

Další zajímavou věcí bylo, že jsme neměly zvukaře a nedisponujeme ani mixákem, takže jsme zvučily a všechno pískalo, a vazbilo, a nešlo s tim nic dělat. Taky jsme nebyly dostatečně technicky vybaveny na to, aby byl dobře slyšet zpěv, takže si ho naši skalní fans tak možná představovali :))

Ale i přes to všechno jsme náš koncert pro velký úspěch hrály dvakrát dokola, málem snad potřetí, všichni byli nadšení a dokonce horlivě pogovali a tančili. V jedenáct hodin jsme byli všichni už dost mrtví, takže jsme si zase hezky zbalily naše technicky nedostačující, leč těžké nástroje a "techniku" a stojany (nechcete nám někdo dělat bedňáky? Co kluci?) a vezly to zase do zkušebny. Díky za pomoc přítelům a rodičům (zdravíme Járu a mámu a tátu - díky :)

Těšíme se na vás na dalším koncertě a doufáme, že tam uděláte stejnej bordel jako včera! Yeah.
P.S. A klukům ze Zlína připomínáme ten komix! Jasnéééé?!?!?

Žádné komentáře: